Villa Trevi

Concept

Locația în care timpul pare să se oprească în loc

Pasteluri și verdele energic al pădurii, liniște și prospețime, la doar 10 minute de oraș! Când majordomul deschide ușa limuzinei, în fața ta se deschide domeniul Villa Trevi. Arhitectura în stil italian se armonizează perfect cu natura vibrantă, în detalii care îți implică toate simțurile.

Ne place să spunem că Villa Trevi este un loc cu suflet şi cu o vibraţie aparte.

Locație

Între natură și oraș

Locaţia deosebită pe liziera pădurii, ȋn imediata vecinătate a oraşului Timișoara, face ca Villa Trevi să fie cadrul ideal pentru momente unice care vor deveni amintiri de neuitat.

Hotelul este la doar 18 km de centrul oraşului Timişoara, la care se poate ajunge foarte uşor şi rapid pe cele 3 căi de acces din diferite părţi ale oraşului, fără a pierde timp inutil în trafic.

Atât oraşul Timişoara, cât şi aeroportul se află la o distanţă de 10 minute cu maşina.

Concierge & Servicii

Închiriere mașini

Explorează împrejurimile pe cont propriu

Dacă doreşti să ȋnchiriezi o maşină şi să ai libertatea de a explora ȋmprejurimile pe cont propriu, personalul de la Villa Trevi, ȋmpreună cu compania de ȋnchirieri maşini Shuttle Choice, vor fi ȋncântaţi să te ajute.

Transfer

Mașină cu șofer

Ne bucurăm să vă oferim servicii de transport terestru prin intermediul companiei Shuttle Choice. Şoferii profesionişti şi multitudinea de automobile şi microbuze (de până la 7 persoane) ale companiei, sunt la dispoziţia ta.

La cerere se pot asigura inclusiv autocare.

Voucher cadou

Alege cadoul perfect

Eşti ȋncă ȋn căutarea cadoului perfect? Oferă unei persoane speciale din viaţa ta câteva momente relaxante la Villa Trevi, o escapadă din rutina zilnică. Norocosul beneficiar al voucher-ului va putea alege cum să-l folosească: poate o noapte de cazare, o zi la piscină, sau o cină la restaurantul Serenissima. Voucher-ul îl poţi ridica din locaţia noastră sau poate fi printat rapid şi uşor acasă. 

Cererea în căsătorie perfectă

Împreună făurim amintiri de neuitat

Cererea ȋn căsătorie reprezintă un moment unic şi plin de emoţie pentru fiecare cuplu. Împreună putem face ca acest moment să fie unul de neuitat. Află mai multe detalii despre pachetele noastre!

Villa Trevi

Nr. 203, Bazoșu Nou, 307351 
jud. Timiș, România

REZERVĂRI

Telefon: 0757 017 075
Email: office@villatrevi.ro

Villa Trevi

Nr. 203, Bazoșu Nou, 307351 jud. Timiș, România

REZERVĂRI

Telefon: 0757 017 075
E-mail: office@villatrevi.ro