Restaurant Serenissima

Noblețea Gustului

Cele mai fine arome în bucătăria italiană

Descoperă aromele bucătăriei italiene de la restaurantul Serenissima! Evadează din agitaţia urbană şi bucură-te de atmosfera intimă şi primitoare a restaurantului sau de frumuseţea naturii pe terasa cu vedere la piscină, lac şi pădure.

Chef Viviano Panzetta

Cu o experiență de peste 40 de ani în domeniul ospitalității, Chef Viviano Panzetta conduce toate operaţiunile culinare ale Villa Trevi Resort & SPA*****, fiindu-ne alături ȋncă din prima zi.

Înainte de a se alătura echipei Villa Trevi, Chef Viviano Panzetta a fost Executive Chef la Grand Hotel Miramare***** din Santa Marguerita di Ligure – Italia,  timp de 25 de ani. De asemenea, pe parcursul carierei sale a deținut mai multe funcții în hoteluri și restaurante renumite din Italia şi Franţa, precum Grand Hotel Villa D’Este ***** (Lacul Como), Restaurant du Moulin de Mourgins (Coasta de Azur), Risorante San Domenico (Imola),  Hotel Le Royal Monceau ***** (Paris).

În anul 1987 a fost ales Chef la prânzul Meeting G7, organizat la Pallazzo Grassi din Venezia.

Meniu Gourmet

Simte magia mâncării italiene autentice

Meniul gourmet se caracterizează prin preparate şi prezentări estetice elaborate şi rafinate. Ingredientele proaspete și rețetele originale din meniul nostru gourmet vor crea o experiență culinară desăvârșită.

Meniu de degustare cu 5 feluri de mâncare

Te invităm ȋntr-o călătorie culinară care ȋţi va delecta papilele gustative. În fiecare săptămână, chef Viviano Panzetta te va surprinde cu un meniu de degustare diferit.