Termeni și condiții

Atenție: VĂ RUGĂM SĂ CITIŢI CU ATENŢIE TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE PREZENTATE MAI JOS, ÎNAINTE DE A FOLOSI SAU DE A OBŢINE ORICE MATERIALE, INFORMAŢII, PRODUSE SAU SERVICII prin intermediul websiteului www.villatrevi.ro („Site-ul”)

Utilizarea acestui website confirmă faptul că ați acceptat tacit Termenii și Condițiile prezentate mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu continuați accesarea Site-ului.

  • Toate paginile site-ului villatrevi.ro sunt proprietatea societății SC Gordy’s Travel SRL.
  • Toate codurile HTML, precum și controalele Active X deținute de acest website sunt proprietatea SC Gordy’s Travel SRL.

1. CONDIȚII DE UTILIZARE

Toți utilizatorii Website-ului www.villatrevi.ro se obligă să respecte prezentele Condiții pentru utilizarea Website-ului.

Acest Acord stabileşte utilizarea de către dumneavoastră a Website-ului de Internet localizat la adresa https://villatrevi.ro (denumit în continuare „Website-ul”) şi se constituie între SC GORDY’S TRAVEL SRL, „al nostru”, „nouă” sau „noi”) şi dumneavoastră, acţionând din partea dumneavoastră sau a unui cumpărător, membru sau furnizor în numele căruia v-aţi înregistrat (denumit în continuare „Dumneavoastră”). Prin folosirea, vizionarea, transmiterea, reţinerea, stocarea şi/sau utilizarea informațiilor și materialelor Website-ului, a serviciilor sau a funcţiilor oferite în sau de Website sau a conţinutului Website-ului, în orice modalitate, Dumneavoastră sunteţi de acord cu fiecare dintre Termenii Şi Condiţiile prezentate în continuare, şi renunţaţi la orice drept de a reclama ambiguitate sau eroare în prezentul Acord. Datele și informațiile sunt prezentate în Website numai în scopuri informative SC Gordy’s Travel SRL își rezervă dreptul de a modifica unilateral și fără nicio notificare prealabilă: conținutul, forma de prezentare și/sau structura Website-ului în orice moment și nu va avea nicio răspundere în acest sens, modificările făcute fiind considerate a fi acceptate de către Dumneavoastră dacă veți continua să folosiți Site-ul după afișarea Termenilor și Condițiilor afișate pe Website .

Dumneavoastră şi SC Gordy’s Travel SRL SA sunteţi contractori independenţi şi nici o agenţie, parteneriat, companie mixtă, relaţie angajat – angajator nu este urmărită şi nu se va crea prin acest Acord.

Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor părților implicate și pot fi schimbate sau modificate oricând, la cererea acestora.

2. SCOPUL ȘI NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Website-ul este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot încheia contracte valabile în conformitate cu legislaţia aplicabilă. Website-ul şi serviciile oferite de Website nu sunt disponibile pentru minori.

Website-ul şi materialele conținute sunt furnizate de noi numai în scop informativ. Prin furnizarea acestor materiale, noi nu ne angajăm să furnizăm servicii sau consultanţă de natură juridică sau de altă natură. Informaţia conţinută în Website se bazează pe surse considerate ca fiind exacte şi credibile, iar noi am efectuat demersuri rezonabile pentru a asigura corectitudinea informaţiilor. Cu toate acestea, SC Gordy’s Travel SRL nu garantează asupra actualității informațiilor prezentate pe Website.

SC Gordy’s Travel SRL nu garantează în niciun fel calitatea Website-ului din punct de vedere tehnic și funcțional și nici lipsa virușilor care ar putea exista pe Website. SC Gordy’s Travel SRL nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de daune directe sau indirecte suferite sau invocate de către Dumneavoastră provenind din disfuncționalități ale Website-ului.

3. COPYRIGHT

SC Gordy’s Travel SRL vă autorizează să explorați acest Website numai dacă utilizarea este făcută în scop personal, necomercial și cu condiția să mențineți toate simbolurile și textele cu privire la dreptul de autor și drepturile de proprietate intelectuală și industrială pe care le conțin materialele originale pe orice copie a acestora. Website-ul şi conţinutul prezentat pe acesta, nu poate fi copiat, reprodus, republicat, încărcat, postat, modificat, transmis sau distribuit fără permisiunea SC Gordy’s Travel SRL cu excepţia cazului în care Dumneavoastră descărcați, prezentați sau imprimați o copie a materialelor prezentate în acest Website folosind un singur calculator, exclusiv pentru folosinţa Dumneavoastră necomercială.

Întregul conținut al Website-ului reprezintă proprietatea SC Gordy’s Travel SRL, conform prevederilor legale în materia drepturilor de autor și drepturile de proprietate intelectuală și industrială. Utilizarea neautorizată în orice mod a oricăror materiale de pe Website, se pedepsește conform legislației române. În situația nerespectării acestor condiții, nu sunteți autorizat să utilizați acest Website și trebuie să distrugeți toate materialele tipărite ori salvate în calculator.

Cu excepţia situaţiilor în care se precizează altfel, toate numele, logo-urile, mărcile comerciale, mărcile de servicii, și numele comerciale sunt proprietatea SC Gordy’s Travel SRL şi nu pot fi folosite de nimeni pentru nici un scop fără acordul nostru scris, exprimat în prealabil. Marca comercială folosită pe acest Website, proprietatea SC Gordy’s Travel SRL este Villa Trevi.

4. LEGILE APLICABILE

Acest Website este administrat de SC Gordy’s Travel SRL. de la sediul său din Timișoara, România. De asemenea nu garantează că materialele sau serviciile de pe acest Website sunt în concordanță sau disponibile pentru utilizarea acestora în afara României. Nu puteți utiliza/exporta materialele și serviciile din acest Website sau orice copie sau adaptare care încalcă legea. Dacă accesați Website-ul din afara României, o faceți pe propria Dumneavoastră răspundere. Aceste Condiții vor fi respectate în concordanță cu legile statului român. Folosirea Website-ului este neautorizată în orice jurisdicţie care nu are ca efect aplicarea tuturor prevederilor acestor Termeni și Condiții. Dumneavoastră sunteţi de acord că orice acţiune în justiţie decurgând din sau în legătură cu Termenii și Condițiile prezentului Acord va fi soluționată de către instanțele judecătorești competente din România.

5. Comunicare

Întrebări sau comentarii referitoare la Website şi la informaţii conţinute în Website pot fi transmise către SC Gordy’s Travel SRL, Timișoara, Blv. Mihai Viteazu, nr. 30,  prin fax la numarul 0356803080 sau prin email la adresa office@villa-trevi.ro. Orice comunicare sau material transmis nouă prin Website sau Internet email este transmis pe baze non – confidenţiale.

6. Generalități

SC Gordy’s Travel SRL, poate schimba aceste condiții oricând prin modificarea acestui anunț. Ar trebui să vizitați această pagină periodic, pentru a revedea aceste condiții. Anumite dispoziții ale acestor condiții ar putea fi anulate de anumite anunțuri sau condiții legale localizate pe anumite pagini ale Website-ului.

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE ESTE NECESAR SĂ CITIȚI ȘI SĂ ACCEPTAȚI ACESTE REGULI ÎN TOTALITATE. VIZITAREA ÎN CONTINUARE A ACESTUI WEBSITE PRESUPUNE CĂ SUNTEȚI DE ACORD CU ACESTE REGULI.